Medzinárodný deň detí

Medzinárodný deň detí patrí medzi sviatky, ktoré  oslavujeme v našej škole už tradične každý rok. Počasie nám prialo a školské dvory sa premenili na ihriská plné smiechu, zábavy, sústredenia a nadšenia.

Pre žiakov I. stupňa boli  pripravené variabilné športové disciplíny zamerané na posilňovanie rovnováhy, koordinácie a motoriky v rámci individuálnych schopností. Vzájomne súťažili a povzbudzovali sa. Loptové hry striedali skákaním na trampolíne a hojdaním sa na hojdačkách. Počas prestávky  sa mladší  žiaci posilnili drobným  občerstvením, ktoré  pre nich pripravili pani učiteľky. Ochutnali aj čerstvo upečené wafle so šľahačkou a grankom. Následne, v školskej záhrade prebehli relexačné hry s padákom. Nakoniec spoločne zhodnotili súťažno-zábavné aktivity a žiaci boli odmenení pripravenými medailami. Každý žiak dostal na pamiatku diplom za účasť a aktivitu na MDD.

Žiaci II. stupňa si v  rôznorodých zábavných  súťažiach preverili svoju šikovnosť, obratnosť a bojovnosť. Taktiež si so zápalom zahrali stolný tenis. Členovia lukostreleckého krúžku prezentovali svoje schopnosti.  Na záver si všetci, počas  záhradného pikniku, pochutnali na opekaných špekáčikoch a drobných  sladkostiach.

Konzultačné hodiny

  • PONDELOK        12, 00 – 13, 00
    riaditeľka školy

  • UTOROK             11, 30 – 12, 30
    výchovná poradkyňa

  • STREDA              8, 35 –   9, 35
    výchovná poradkyňa

  • ŠTVRTOK           12, 00 – 13, 00
    zástup. riaditeľky školy

  • PIATOK               11, 30 –   12, 30
    výchovná poradkyňa

© 2023 Gaowa modified by JR (license)